Hopp til hovedinnholdet

Er det noe mellom oss?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Har snakket med en gutt på snap i 60 dager. Han er veldig grei og gir meg mye oppmerksomhet. Jeg er litt kjerners av med å trør egentlig ikke å snakke med gutter som er eldre enn meg. Vi går på samme skole og ser han kantina sammen med vennene sine en gang i blant. Vi har også møttes på fest og kysset. Jeg vet ikke va jeg skal føle om dette? Jeg spurte om vi kunne gjøre noe i helgen og han svarte vi får se. Betyr d ja? Han sier ikke så mye så d er jeg som snakket mest på snap. Hva skal jeg gjøre? Skal jeg dra til han neste helg å se hva som skjer eller skal jeg bare vær hjemme? Er usikker hva som kommer til å skje viss jeg drar til han

Besvart 16.12.2018 12:49
 

Svar
Hei

Det virker som om du har mange tanker i hodet, og at du er usikker på hva både du og han vil. I slike situasjoner tror jeg det kan være fint å snakke sammen, rett og slett for å gjøre ting litt lettere for å forstå. Du kan gjerne hinte litt til hva du vil, og hva du tenker om det hele, og se hvordan han responderer på det.

Slik du beskriver situasjonen virker det absolutt som om han liker deg også, så jeg syntes absolutt dere prøve å være litt mer sammen. 

Ettersom han svarte "vi får se", vil jeg ikke si at det er gjort noen avtale mellom dere. Allikevel har han ikke sagt nei heller, så det er godt mulig at dere kan avtale noe nærmere. Det er ikke sikkert det er en god idé å dra hjem til han hvis dere ikke har en avtale, men om dere har det tror jeg det bare kan være hyggelig.

Å møtes trenger ikke bety noe annet enn at dere prater og blir bedre kjent. Det er viktig at du setter dine grenser, og ikke gjør noe du ikke har lyst til. Jeg legger ved flere nyttige artikler. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse