Hopp til hovedinnholdet
Gutt 18 år
 

Spørsmål
hei har et maga problem her=(
meg og en jente holdt på i sommer og fikk ikke være sammen av foreldrene siden hun er 14 og jeg 18. det det endte med at vi begge ble gsnke knust for vi hadde blitt veldig god kjent og fikk veldig store følelser for hverandre=)
gikk en stund og jeg spurte om hun fortsatt hadde følelser for meg men da sa hun at hun var helt over meg=( jeg var knust å deprimert i mangen uker og måneder og livet var liksom ingenting=( mn så begynte det å bli bra igjen og jeg levde livet og begynte å treffe en annen jente som da er 16=) synest hun er veldig kul og grei da=) men så snakte jeg emd hun eksen min på msn da og så hadde hun problemer med noe og så sa jeg at jeg ville hjelpe henne og at hun kunne snakke om det med meg. da sa hun at hun aldri var komt over meg og at hun fortsatt har følelser for meg=) dette kom da som ett sjokk for meg og hun prøvde å snakke med moren men moren neket fortsatt på at vi kunne være sammen=(.
jeg lurer på om jeg burde satse på hun 16 åringen eller vente til eksen min er gammel nokk og så være sammen med hnne? jeg elsker fortsatt eksen min og vil vente på henne men tror det vil bli vanskelig=(?
lurt på om jeg også burde spøørre eksen min om hun var med på å vente på hverandre og at vi kanskje sånn av og til kunne møttes å være i lag og kose å sånn:d lurte på om du syntest det kunne være en ide?
jeg føler også det er galt å gå på hun 16 åringen når jeg elsker en annen, blir liksom som jeg bruker henne og det vil jeg ikke=).

hilsen og veldig forvirret og forelsket gutt.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
 
Kjære gutt 18 år.

Jeg tenker du er en flott gutt som tar ansvar for det du gjør. Det er ikke lett å vente på noen veldig lenge, men om dere er forelsket nok så går det. Jeg tenker også som deg at det ikke er rett å være sammen med 16 åringen hvis du ikke har følelser for henne. Det vil såre henne og hindre henne å finne en annen å bli forelsket i.

Du bør snakke med eksen din igjen og høre om hva hun tenker. Hvis dere begge ønsker å vente på hverandre så er det jo flott. Tiden kan modne foreldrene hennes når de ser at dere fortsatt er forelsket i hverandre. Dere kan være sammen, men ikke ha sex med hverandre før hun er 16 år. Foreldrene hennes kan ikke nekte dere å treffe hverandre. Kanskje du kan møte dem,slik at de kan bli kjent med deg ? Det er lettere å stole på noen når en bli mer kjent med hverandre.

Dere kan selvsagt møtes i det skjulte, men det er ikke lett i lengden. Det blir vanskeligere hvis foreldrene oppdager det. Prøv heller å være åpne og fortell dem hvordan dere har det. Bruk tiden dere har fremover til å la ting modnes.

Jeg tenker det går bra jeg:-) Lykke til.

Vennlig hilsen helsesøster 
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell


Quiz: Hva vet du om dine forbrukerrettigheter?

Du har kjøpt en bok/klær/sminke på nettet, og er ikke fornøyd med produktet. Hva gjør du?