Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min lyver.

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei jeg er sammen med en gutt vi har vært sammen i snart 2 år.Her om dagen ringte mobilen hans 2 ganger jeg lå på sofaen og han også lå på sofaen. Han sa at det var en kamerat som ringte han.Jeg sjekker fb hans og der skriver eks naboen vår jeg prøvde å ringe de g men får ikke de pengene jeg lånte av deg 1200 kr før samboeren min kommer hjem. De har lånt penger av oss før vi fikk de nesten ikke tilbake....vi har ikke samme konto vi har pengene for oss selv.Men han har løyet til meg. ble veldig skuffa han sine penger men han sier at kømpisen ringte men det var ho som ringte.

Besvart 17.12.2018 22:49
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at du er usikker på hva du skal gjøre. Du må vurdere om du vil ta det opp med han, eller om du bare vil la det gå. Jeg tror det er viktig at du tenker over om dette er noe du kan glemme, eller om du vil bruke mye tid og energi til å tenke på det. Hvis du ikke tror du kan glemme det syntes jeg du skal ta det opp med han, slik at dere får snakket skikkelig ut om det. 

Det virker som om det største problemet er at han lyver for deg, og ikke at han har lånt bort penger i utgangspunktet? Det kan du jo i så fall være ærlig på. 

Jeg legger ved en nyttig artikkel du kan ta en titt på. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse