Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 20 år og forelsket i en på 31 år.

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er 20år og er forelsket i en som er 31år. Jeg har spurt venner og noen i familien og alle sier forskjellig. Mamma og stefar syntes ikke jeg bør gjøre det fordi stemoren min er 36år og fordi han har en datter som ikke bor hos han så de er også litt redde for at vist jeg får barn med han at vi mister barnet.. Mens vennene mine sier jeg bør bli sammen med han for de kjenner han fra før og sier han er kjempe snill, omtenksom og hele pakka.. Har også lest på nett om aldersforskjell i forhold og blir bare mer sikker og usikker på samme tid så derfor velger jeg og spørre her. Og ja jeg vet han liker meg det har han sakt klart og tydelig. Har møtt han en del ganger og han sier det rett ut at han flørter med meg og vil etter en stund bli sammen med meg. Har dere noen tips til en rådvill jente som forhåpentlig hjelper litt på veien om hva jeg kan gjøre? Beklager vist det er noen eller mange skrivefeil her. Har Dysleksi

Besvart 07.01.2019 14:31
 

Svar
Hei

Aldersforskjell i et forhold kan være forvirrende og vanskelig å finne ut av for mange. 

Til syvende å sist er det likevel slik at det er dere to som må finne ut av om dette er noe som kan fungere. Du nevner hvorfor moren og stefaren din ikke syntes det er noen god idé å bli sammen med han. Er dette noe du selv er enig i eller ser på som et problem? Hvis det er det så er det jo noe du må ta på alvor og tenke igjennom. Om det derimot er noe du ikke tenker er reelt eller noe å bekymre seg for slik ting er nå så er det kanskje ikke så viktig. 

Poenget er at du selv er den eneste som kan kjenne etter om dette er riktig for deg, også praktisk og ikke bare følelsesmessig. Om du klarer å legge følelsene vekk og å se rent praktisk på det, er det da noe du tror vil fungere? Det at han har et barn er jo noe det er verdt å ta med i vurderingen, utifra hvor du er i ditt eget liv. 

Det er selvsagt fint å snakke med venner og familie for å få råd, men som nevnt er det til slutt du som må kjenne etter hva som er riktig for deg. 

Jeg legger ved enda en artikkel om dette som du kan lese, kanskje blir du litt klokere i avgjørelsen. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell