Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Forelsket i en elev på skolen jeg jobber. Hva gjør jeg ?

account_circle

SPØRSMÅL

Herregud jeg er forelsket i en elev på skolen jeg jobber. Jeg har ingen timer med han, men har vært mye med han i friminuttene. Jeg prøver hardt å slutte å like han og å skjule det, for jeg vet det er feil, men følelsene blir bare sterkere for hver dag jeg ser han! Han kontakter meg hele tiden, skal gi klemmer og roper navnet mitt ofte. Jeg begynner å lure på om han har skjønt at jeg liker han, for jeg vil ofte også ha kontakt med han. Jeg ville aldri gjort noe annet med han. Men herregud hva gjør jeg om han har skjønt det? Han kan ikke skjønne det! Tenk om han forteller til noen, hva skal jeg si da? Dette er flaut. Han smiler alltid når han ser meg og jeg kan ikke la være å smile tilbake. Jeg tror han har merket at jeg liker han mer enn de andre.. hva gjør jeg

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer