Hopp til hovedinnholdet

Hvordan starte en bra samtale på snap?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei,jeg er jente og er 16 år. Jeg har en pulevenn som jeg driver å puler. Vi er liksom ‘pulevenner’ da. Vi har pult 3 ganger bare denne måneden! Å ja,han er 16 år han også. Han sa at jeg var digg osv å det syns jeg også han er! Men greia er at han kontakter meg bare på snapchat når han vil komme å ha sex, vi har dager osv på snap men han snapper ikke med meg ved mindre han er kåt. Han snapper med alle vennene mine,men ikke med meg. Men bestevenne hans sier at han tror at pulevennen min liker meg. Og han driver alltid og ser på meg åsså videre på skolen men jeg har litt følelser for han å er redd for at hvis jeg forteller at jeg har det så kan vi ikke pule lengre,eller så like han meg også. Hva skal jeg gjøre? Hvordan skal jeg starte en bra samtale med han på snap?? Jeg liker å snakke med han.

Besvart 10.01.2019 14:12
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver til oss!

Det er flott at dere har det så hyggelig sammen. Jeg skjønner at det kan være skummelt å fortelle ham om hva du føler, men jeg tror det kan være lurt uansett. Akkurat nå tror nok han at dere bare er pulevenner og det kan være at ting endrer seg når han får vite om hva du føler.

Uansett vil jeg tro at det beste for deg er å snakke med ham. Det virker som om dere har ulike oppfatninger av hva dere vil. I tillegg kan det være utrolig sårbart å ha sex med en du har følelser for, hvis han ikke føler det samme. Det derfor det er så viktig å klargjøre akkurat hva dere begge er ute etter. Det kan jo godt være at han også liker deg, men da er det viktig at du får vite om det.

Det vil bli utrolig slitsomt for deg om et skal fortsette på denne måten! Snakk med ham om situasjonen og hør hva han tenker. Du må jo først og fremst tenke på hva som er best for deg og hva du synes er greit å gjøre med ham.

Når det gjelder snap kan det alltid være fint å sende snapper av ting du gjør, ting som skjer eller noe du synes er morsomt. På denne måten vil han få muligheten til å svare på fellessnappene dine og deretter kan dere fortsette samtalen. Hvis du vil gjøre det mer personlig kan du jo spørre om hva han driver med eller om noe spesifikt som har skjedd tidligere.

Les gjerne gjennom artiklene under!

Masse lykke til! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Sex med en venn

Vennesex (colourbox.com)

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

Les mer

Er det greit å mase seg til sex?

Par i en seng (colourbox.com)

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

Les mer

Vi holder på, hvordan bli sammen?

Gutt og jente holder hender (Colourbox.com)

Holder du på med den du er forelsket i og lurer på hvordan dere kan ta det neste steget og bli kjærester?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjæresteforhold
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjæresteforhold