Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg være rundt kjæresten min?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei Jeg har vert sammen med en gutt i noen månder, vi har eit langdistanseforhold, det har vært helt fint fram til noen uker tilbake. Han sier jeg må bli bedre på å snakke, men nå som jeg har begynt å snakke mer, så sier han at jeg sender for lange og mange mld, han sier og at han blir små irritert når jeg sender meldinger noen ganger om dagen. Jeg tørr nesten ikke stille ett vanlig spørsmål. Han sier han vil snakke mindre sån at vi ikke blir lei av hverande. Han sier også at han vil heller snakke på tlf noen kvelder noen ganger i uken istede for å svare på lange mld. Han sier også at han trenger litt rom for seg selv, de syntes jeg er litt rart siden vi ikke ser hverandre så ofte. Jeg er veldig redd for å miste han, og føler de at han trenger litt rom er ett dårlig tegn.. hva kan jeg gjøre for at vi kan få de bedre, jeg går rundt med en klump i magen hele tiden..

Besvart 16.01.2019 23:16
 

Svar
Hei

Det virker som om det er mange usikre momenter i dette forholdet, og jeg syntes det er synd at du sitter med de følelsene du gjør. For at dette skal bli bedre tror jeg dere må snakke skikkelig sammen. Fortell hvordan du føler det, og at du du syntes han kan være vanskelig å forholde seg til. Hør på hans side av saken, og spør gjerne hvordan han vil at ting mellom dere skal være.

Husk at du må få lov til å være deg selv i forholdet. Hvis du ikke kan det, er det ikke sikkert det er meningen at det skal bli dere to. Jeg legger ved flere artikler du kan ta en titt på.

Snakk sammen, og finn ut hva som fungerer best for dere begge. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse