Hopp til hovedinnholdet

Gutten jeg liker vil være "friends with benefits"

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en 16 år gammel jente som har en veldig god gutte venn. Vi var på en fest for noen dager siden der vi begynte å hooke, etter det har jeg begynt å få noen følelser for han. Han mente vi kunne være friends with benefits. Jeg snakket med vennen mine om det, og de sa at jeg har blitt veldig friends zona. Jeg har sendt nudes og sånt til han. Og han vil at vi skal ha sex. Han mener også at vi kan gjøre ting som kjæreste parr gjør, men at ingen vet om det. Og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre... jeg er veldig redd for at jeg skal få hjerte knust fordi jeg liker han, og vet ikke hva han føler for meg. Jeg vet det kanskje er vanskelig å svare på, men håper på det beste.

Besvart 24.01.2019 09:34
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver til oss!

Jeg vil råde deg til å være veldig forsiktig med denne gutten. Det er utrolig hyggelig at dere har fått så god kontakt, men ut fra det du forteller virker som om han kun ønsker å være "friends with benefits". Jeg skjønner at du er redd for å bli såret. Det er helt naturlig. 

Jeg tenker at det kan være lurt av deg å ikke gjøre noe mer med denne gutten. Han ønsker dessverre ikke det samme som deg og da kan det bli utrolig vanskelig om dere har sex. Selv om han sier at dere kan gjøre ting som kjærester gjør, betyr ikke dette at han ønsker noe mer.

Jeg skjønner at dette er utrolig vondt, men prøv å ikke involvere deg noe mer eller send han nudes. Det er bare hyggelig at dere er venner, men ting blir fort komplisert når man har sex. I tillegg ønsker dere jo forskjellige ting og det er en fare for at han bruker deg for sex. Som sagt: det er bare hyggelig å være venner, men hvis du ønsker å være sikker på at du ikke blir såret av denne gutten, er nok det lureste å ikke ha sex med ham.

Hvis du etterhvert skulle merke at han har følelser for deg, kan det være en idé å tilbringe tid sammen og se om det er en mulighet for å bli kjærester:) Men vær forsiktig frem til du vet hva han føler for deg. 

Les gjerne gjennom artiklene under!

Masse lykke til:)

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer

Forelsket i en venn

Gutt og jente (www.colourbox.com)

Er du forelsket i noen du allerede er god venn med? Syntes du det er vanskelig å vite hvordan du skal gå frem, eller er du redd for å ødelegge vennskapet?

Skrevet av ungdomsjournalist Julie.

Les mer

Vi holder på, hvordan bli sammen?

Gutt og jente holder hender (Colourbox.com)

Holder du på med den du er forelsket i og lurer på hvordan dere kan ta det neste steget og bli kjærester?

Les mer

Mas og press om å sende nudes - Hva gjør du?

Jente viser mobil med teksten No nudes for you. (colourbox.com)

Det er ikke så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

Les mer

Er det greit å mase seg til sex?

Par i en seng (colourbox.com)

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for jentene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for jentene