Hopp til hovedinnholdet

burde jeg angra på noen jeg klinte med?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente som klinte for første gang for noen dager siden. Det var på nødt eller sannhet og vi ble sendt ned. Jeg angrer nå. Jeg gjorde det bare fordi jeg føler alle andre har klint. Det er bare kleint mellom meg og personen. Han har egentlig klint med flere av venninnene mine også. Alle hater han og redd di skal hate meg også nå. Burde jeg bruke tida mi på å angre på dette?

Besvart 26.01.2019 06:37
 

Svar
Hei jente (15)

Det er veldig leit at du angrer på å ha klint med denne gutten, men det er dessverre ikke noe du kan gjøre om igjen. Det som har skjedd, har skjedd. 

Det er veldig vanlig å føle at alle andre har klint og det er absolutt ikke noe galt i å ville prøve det! Det er vedlig forståelig at du ser tilbake på det slik du gjør, men tenk heller at det ikke er så nøye. Det kan kjennes litt kleint mellom dere to, men hvis han har klint med flere andre bruker han sikkert ikke så mye tid på å tenke på det, slik sett tror jeg kleinheten går bort ganske fort. 

Jeg tror heller ikke noen kommer til å hate deg for at du klina med han på nødt eller sannhet, uansett om de syns det var et dårlig valg eller ikke. 

Det går nok over fortere enn du tror!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer

Kyss!

Kysser (colourbox.com)

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse