Hopp til hovedinnholdet

Er forelsket i de jenter i klassen, hva skal jeg gjøre?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

hei. jeg er tent på flere jenter i klassen min, jeg er også forelsket i de begge. men hun ene er ikke innterisert i meg, og hun andre sender signaler men er redd får å gjøre noe med det. hva kan jeg gjøre?

Besvart 28.01.2019 16:50
 

Svar
Hei

Dette er en fase i livet der en blir fort kåt og tent, noe som viser at du er i utvikling, og kroppen er i ferd med å bli en voksen mann. 

Jeg vet ikke helt om jeg forstår hva du spør om, da du sier at den ene jenta ikke er interessert i deg, mens den andre sender signaler til deg.

Hvem er du egentlig ordentlig forelsket i? Og hvordan vet du at hun ikke er interessert i deg?

Du bør gjøre det som kjennes rett ut for deg. Hold deg i nærheten av jenta, kanskje være rundt henne mer i friminutt og fritiden. Smil og forsøk å snakke mer med henne, se om hun smiler tilbake og ikke trekker seg unna. Hvis det føles riktig kan dere kanskje avtale og møtes, gå på kino eller lignende? Bruk tid, du har det neppe travelt!

Her kan du lese en artikkel om å være forelsket.

Håper at du fikk svar på ditt spørsmål og lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse