Hopp til hovedinnholdet

Jeg chrusher på en gutt som bor et stykke unna, hva skal jeg gjøre?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, tror kanskje ikke dette var rett kategori, men jeg prøver likevel. Det er en gutt jeg har møtt noen ganger, snakker MYE med på snapchat som jeg «crusher» litt på. Vi sender «nudes» til hverandre iblant (ganske ofte, nesten hver dag) og snakker/chatter sammen mye hver dag. Han er 17, altså over den seksuelle lavalder, noe som jeg ikke er. Mange har fortalt meg at han er player, eneste han vil er å miste jomfrudommen sin, bare bruker deg for sex, osv. Men han gjør meg alltid glad, og jeg blir psykisk gal av å tenke på han. Vil bare kose med han osv, men siden han bor et ganske godt stykke unna, blir det vanskelig. (4 timer med buss) han pleier veldig ofte å være sammen med mange jenter, og han er den eneste gutten, som gjør meg evig sjalu. Han sier de bare er venner osv, men jeg vet ikke. Spørsmålet mitt er egentlig bare om dere har noen tips til å tenke på noe annet en han, ikke at jeg skal slutte å snakke med han elns, fordi jeg «mekker» eller vet ikke hva jeg vil kalle dt, med hn

Besvart 05.02.2019 19:03
 

Svar
Hei

Det høres jo hyggelig ut å være litt forelsket :) 

Men forstår at det blir slitsom når han bor så langt unna, og at det er slitsom å være sjalu. Det går jo an å ha et langdistanseforhold, men det krever mye arbeid og at man stoler på hverandre. 

Noen synes det er fint å bruke nakenbilder når man flørter med noen eller når man er kjærester. Dette fungerer best når man stoler fullt og helt på hverandre og når man ikke er bekymret for om bildene blir delt videre. Dette er lurt å snakke litt om når man sender slike bilder. Og særlig siden noen sier at han er en "player"? 

Kun du bestemmer om du vil sende eller ikke, og selv om du har sagt JA en gang kan du når som helt si NEI.

Dersom du ønsker å tenke på noe annet enn han kan du begynne med å begrense nakenbildene, siden bilder ofte blir brukt til flørting.

Kanskje er dette litt løsningen for å "koble deg litt av" han?

Ellers så er det sikkert masse flotte mennesker rundt de som du kan bli bedre kjent med og kanskje forelsket i? Men som bor litt nærmere?

Eller så kan du finne på ting som er gøy sammen med vennene dine. Man må jo ikke alltid være forelsket, det kan jo faktisk være litt slitsomt ;)

Gjør ting du liker, les en bok, se en serie.

Så går det nok over, etter hvert :)

 

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er det straffbart å sende nudes?

Gutt tar bilde av lettkledd jente (colourbox.com)

Noen synes det er spennende å sende naken- og lettkledde bilder. Men hva er egentlig lov å sende? Og er det ok å dele bilder og filmer videre med andre?

Les mer

Mas og press om å sende nudes - Hva gjør du?

Jente viser mobil med teksten No nudes for you. (colourbox.com)

Det er ikke så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

Les mer

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer

Jeg stoler ikke på kjæresten min

En jente og gutt sitter ute. Jenta ser på telefonen sin og smiler, mens gutten strekker seg litt over skulderen hennes for å se hva hun gjør på telefonen. (www.colourbox.com)

Jeg vil gjøre det slutt med kjæresten min for at jeg skal klare å leve uten å bekymre meg for å bli såret. Jeg tenker at kjæresten min kommer til å være utro.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse