Hopp til hovedinnholdet

Ble avvist av gutten jeg likte. Råd?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei Ok jeg trenger svar fort Så jeg møtte en veldig snill fyr på Snap og han kalte meg så fine ting hele tiden sa han tenkte på meg osv og det gjorde meg veldig glad ;) men så sa han at han hadde følelser for meg og da begynte det fordi etter det så fikk jeg følelser for og han og jeg sa det og jeg og han snakke hele tiden men etter en stund begynte han og lyve om at tlf hadde 1% og sånt mens jeg så på map at han var på og tilslutt sluttet han og snappe meg jeg prøvde og starte en samtale men det ble vanskelig og når han ikke svarer blir jeg veldig trist assa jeg gråter hver natt og vil bare starte og snakke med han igjen og ja sånt men hvordan skal jeg få han til angre og begynne og snappe meg først og jeg lurer på en ting liker han meg forsatt?

Besvart 05.02.2019 16:37
 

Svar
Hei

Man kan dessverre ikke bestemme over andres følelser, eller sine egne følelser for den sakens skyld. Det kan være tøft å bli avvist, men mine tips er at du snakker med noen om det. En du stoler på kan gi gode råd, og være der for deg når du har det vanskelig. Artiklene under gir også tips :)

Husk også at personen du har snakket med kan være en annen enn den du tror. I tillegg kan man jo tenke at en som bare dropper deg på den måten, ikke er en du vil være sammen med.

Jeg håper du får det bedre etter hvert!

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse