Hopp til hovedinnholdet

Jeg snapper med en eldre gutt og tror jeg liker han litt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er snart 15. Venninna mi har en søster på 16 hun har eldre guttevenner på ca18-19 og jeg har de guttevennene på snap. Vi snapper en del i natt snappa vi til kl var tre.de guttene pleier å drikke når de er på fest jeg har vert med de når de har vet fulle og når de har vert edru guttene er ganske ærlige vis di ikke kan snakke med meg mer sier di -jeg kan ikke snakke med deg mer no jeg skal runke er det greit at en 14 åring og en 18 åring er så ærlige mot hverandre? Jeg begynner å like han ene litt trur han liker meg å

SVAR

Besvart 01.03.2019 21:35:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
account_circle