Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kjæresten min har strenge regler for hva jeg kan ha på meg og lignende

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og kjæresten min har veldig delte meninger om noen ting. Han har veldig strenge regler når det kommer til klær og gutter, og vil gjerne bestemme alt selv. Jeg får bl.a ikke lov å gå med joggebukse, kjole eller skjørt blant folk fordi det "viser frem" rumpa mi. Heller ikke gensere som viser litt av magen hvis jeg løfter armene er lov. Han kan også nesten bli sint hvis jeg bare har på meg litt mascara. Han hater også når gutter snakker til meg fordi han mener at de ikke har noen rett til det. Han får skikkelig dårlig humør hvis jeg sier at jeg har snakket med en gutt på skolen. Jeg har prøvd flere ganger å si at bare fordi det er gutt, kommer ikke personen til å legge an på meg, men det nekter han å høre på. Samme med klærne. Han nekter å gi seg.. Hvordan kan jeg få han til å skjønne at han ikke kan bestemme over meg på denne måten så mye som han gjør? Jeg prøvd så mange ganger å snakke med han, men det funker ikke.. Så nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre..

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer