Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvorfor sårer jeg alle?

account_circle

SPØRSMÅL

Annet ikke hva slags tema jeg skulle velge, men her er jeg. Veldig dumt spørsmål og jeg høres sikkert merkelig ut når jeg skriver dette, men dessverre dette er sannheten, hehe. Så jeg har vært i en del forhold, og jeg vet jeg er ung osv men jeg sliter virkelig med og forelske meh alt for fort. Men så er det det at jeg gjenopplever det samme hele tiden. Jeg sårer alle sammen, en etter en og ødelegger alt, hver eneste gang. Mener aldri og såre noen, men jeg gjør det ubevisst. Nå holdt jeg på med en som seriøst er det herligste menneske jeg har møtt, men jeg fortalte jeg var over han og kutta kontakten ettersom jeg ikke vil såre han. Vet han fortjener bedre en meg. Og han fortjener ivertfall ikke og bli såra.. Jeg er så redd for og såre han at fy søren. Jeg savner han så sjukt, men dette føles så rett...

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer