Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva skal jeg gjøre? Han har sex med meg og eksen. Jeg har følelser for han.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg var ikke sikker hvilken kategori jeg skulle sette dette under, så jeg satt det under «skolehverdag». Jeg fikk følelser for en gutt, som fikk følelser for meg, ting begynte å utvikle seg til noe romantisk, og en kveld hooket vi. Dagen etter dette skjedde fikk jeg vite av exen hans at de hadde hatt sex vare dager før jeg hooket med han, og han hadde ikke fortalt dette til noen av oss. Nå forteller han meg at han angrer og ber meg om en ny sjangs, men samtidig kommer han med seksuelle kommentarer til exen sin.. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for han er så manipulerende når det kommer til jenter, dette er ikke første gang han har sagt noe til en jente samtidig som han har hatt sex med en annen. Jeg har følelser for denne gutten og jeg føler at han har gjort meg til et bedre menneske, men det han har gjort er så dumt! Hva skal jeg gjøre? Takk på forrhånd:)

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer