Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det min feil at kjæresten min tok på meg når jeg sov?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har en kjæreste som jeg har det veldig fint med, men det er en ting som plager meg litt..for ganske lenge siden nå/: så «sov» jeg i armene på han, men egentlig var jeg halv våken. Å så begynte jeg å skjenne at han tok meg på puppen å jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg tenkte at om jeg «våknet» nå så ville alt kanskje bli flaut eller at det ikke var noe å egentlig tenke på. Men han hadde jo ikke spurt om det var greit heller? Å jeg følte det veldig ubehagelig, og enda mer da jeg skjønte at han trudde jeg sov, men tenk om han trudde jeg var våken? Har bare ignorert dette..men liker det ikke så godt, føler jeg ikke kan snakke til ham om det nå da fordi det er noen måneder siden. Men har heller ikke turt å snakke til noen andre utenom venninnen min om dette.. fordi tenk om dette er min feil? Jeg kunne jo ha stoppet det. Hva tenker dere?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer