Hopp til hovedinnholdet

Problemet er at jeg ikke tror at han liker meg like masse som jeg liker han.

Jente 13 år
 

Spørsmål
jeg er forelsket i en gutt som er ett år mindre enn meg.
problemet er at jeg ikke tror at han liker meg like masse som jeg liker han. han forteller alle han går i klassen med at jeg er stygg å at det er slutt mellom oss osv. han sier til mine venner at vi er sammen. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre han betyr mye for meg, men jeg tror ikke jeg betyr så mye for han. Visst jeg slår opp med han så sårer jeg bare meg selv, men visst jeg ikke gjør det blir jeg såret uansett. Alle vennene mine sier at jeg må slå opp med han. de sier at han ikke er bra for meg. jeg skriker nesten hver kveld over at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. han får gjensitting på skolen for at han ikke følger med i timen, hører ikke etter hva læreren sier osv. jeg er veldi flink på skolen og sånn.
mange jeg er venn med fra hannes klasse sier at han flørter med jentene i klassen hannes i timene så det gjør meg bare mer usikker.
Hva skal jeg gjøre??
jeg er lei av å ha det sånn. pliss svar meg fort...
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei
Det kan nok kanskje hende at denne gutten ikke er like moden for et fast kjæresteforhold som deg.  Ofte er det slik med gutter på den alderen, at de egentlig ikke er så klare for faste forhold.  -Han er jo ikke moden nok til å tørre å innrømme for vennene sine at han er kjæreste med deg engang....

Jeg syns det kan høres ut som du egentlig blir mer fortvilet enn glad av å være sammen med denne gutten, og da tenker jeg at det jo er grunn til å gjøre noe.  Jeg tror kanskje du ville fått det vel så greit UTEN å være kjæreste med denne gutten, selv om du jo er ganske forelsket i ham.  -En forelskelse vil jo blekne etterhvert, og det finnes også andre gode muligheter.....  Ta et valg som er bra for deg!


Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell


Quiz: Hva vet du om forsikring?

Kan du få penger igjen for noe som blir stjålet når du reiser?