Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg fortelle gutten jeg liker om følelsene mine for han?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er jente på 13 og er forelsket i en gutt klassen min. Vi er venner men vi snakker ikke så mye sammen. I fjor snakket vi og hadde det morsomt og lo sammen, men etter sommerferien snakket han nesten ikke til meg.. Jeg blir misunnelig på de andre jentene fordi at han hele tiden er sammen med de ¨kule¨ og han behandler meg som luft. Når jeg er førstevelger når klassen skal spille fotball og jeg velger han, reagerer han som om det siste han har lyst til er å være på laget mitt. Hvis jeg sier jeg liker liker han kommer han til å klikke og si det til alle de andre guttene, og hvis jeg prøver å forklare han det er jeg redd han ikke vil forstå, og kanskje ikke ta meg på alvor. Hva skal jeg gjøre og hva skal jeg si? vær så snill å svar før 5.Juli.

Besvart 28.06.2019 16:56
 

Svar
Hei

Hvis du tolker det som at gutten ikke er så veldig interessert, må du nesten bare respektere dette. Det kan være vanskelig, men hold deg i aktivitet, snakk med noen om følelsene og se framover! Da blir det lettere å komme seg videre.

Samtidig kan det også hende at han egentlig blir glad for oppmerksomheten, men at han ikke vil vise det til de andre. Gutter og jenter utvikler seg ofte litt ulikt når det gjelder blant annet følelser. Du kan jo ta sjansen og fortelle han hva du føler. Ingen andre enn deg selg kan velge om dette er noe du vil gjøre.

Artiklene under gir flere råd. Lykke til og god sommer :)

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse