Hopp til hovedinnholdet

Liker jeg ham eller oppmerksomheten?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Jeg har snappet en stund med en fyr på skolen min han har spurt om å bli kjent og jeg sa ja han har også spurt om å møtes et par ganger og spør om jeg holder på med noen, liker han litt men vet ikke om jeg liker han eller oppmerksomhet, og han her litt f***boy så vet ikke om han er bare ute etter sex eller noe mer. Jeg vet ikke om jeg burde møte han men er redd for at det blir kleint.

Besvart 17.09.2019 11:32
 

Svar
Hei jente (15)

Husk at du aldri trenger å gjøre noe du ikke har lyst til! Det betyr at selv om han bare er ute etter sex trenger ikke du å ha sex med ham. Dere kan fortsatt møtes og bli kjent med hverandre, bare for å se hva som skjer. Det er selvfølgelig hvis du har lyst til å bli kjent med ham. 

Hvis du er usikker på om du liker ham eller oppmerksomheten kan du kjenne litt på magefølelsen. Tenker du mye på ham, blir du glad av ham, har du lyst til å være i nærheten av ham? Det kan være tegn på at du liker ham. 

Hvis du er redd for at det skal bli kleint kan du jo tenke litt på forhånd på hva dere kan snakke om, som foreksempel hobbyer og interesser. Se litt på artiklene under!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

20 tegn på at DU er forelsket

20 tegn på at DU er forelsket

Her på ung.no får vi ofte spørsmål fra unge som lurer på om de selv er forelsket. I denne artikkelen vil du finne 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket!

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse