Hopp til hovedinnholdet

Sammen med exen til bestevennen min

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 13 år, jeg har et spørsmål. Jeg er sammen med eksen til bestevennen min, hun sa at det gikk greit i begynnelsen, så begynte hun å plage meg med å si at jeg stjal kjæresten hennes, og nå har jeg og han vert sammen i en måned, og først da sier hun at det ikke er greit, jeg blir lei meg og får dårlig samvittighet for å være veldig forelsket i han, han liker meg å sier han, så får håpe det er sant. Men hva skal jeg gjøre? Jeg har snakket med hun flere ganger men hun vil ikke høre. Og det var hun som slo opp, og da begynte eksen hennes å like meg, og jeg begynnte å like han. Så spurte jeg hun om det var greit om jeg ble sammen med han og hun sa ja. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre så jeg trenger litt hjelp

Besvart 13.09.2019 20:06
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at du synes at dette kan være en vanskelig situasjon å være i. 

Følelsene dine kan du ikke styre, og det er ikke så mye du kan gjøre med at du har blitt forelsket. 

 

Jeg tenker at det viktigste i slike situasjoner er ærlighet. Lytt til hva hun har å si, og gi situasjonen litt tid. Kanskje hun synes det er vanskelig å se at du har det fint med han, når ikke hun klarte å få det fint med han? Det er kanskje vanskelig å se for seg hvordan ting blir, og selv om hun sa at det var greit i starten, er det forståelig at hun endrer mening. Det kan være flere ting som hun synes er litt vanskelig; kanskje hun er redd for at du skal prioritere han ovenfor henne?

Utover det må du jo vurdere om du er villig til å ofre vennskapet for et forhold til denne gutten.

 

Les gjerne flere tips i artikkelen under.

Lykke til:)

Hilsen ungdomsredaksjonen i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Venner spiller gitar i en park sammen (colourbox.com)

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse