Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er forelsket i en gutt, men jeg skjønner ikke hva oppførselen hans betyr. Flørter han, eller gjør han slike ting for å understreke at han ikke liker meg?

account_circle

SPØRSMÅL

HeiHei:)Jeg er da blitt forelsket i en gutt i klassen.

Her en dag snakket jeg med han jeg liker da på msnen og han spurte om jeg likte han, og jeg tenkte at jeg bare skulle si det til ham. Så da jeg sa det til han sendte han bare et smilefjes til meg for jeg sa jeg ikke ville øddelegge vennskapet. Og da jeg sa at jeg syntes dette var plinlig sa han bare neida meg et stort smilefjes. Å etter en stund spurte jeg han hva han gjorde på, og sa han at han tenkte på meg. Og etter jeg sa det føler jeg at han ser på meg hver dag på skolen, mne jeg er ikke sikker om det bare er jeg som innbiller meg det. Og av å til kaster han papir å sånt på meg. Men han pleier også å gjøre dette med de andre i klassen. Men han spurte mye før ok vi skulle hvere med hverandre, og det er ca. 4 dager siden jeg var med han og nå er det mandag, og jeg skal være med han på torsdag. Det var jeg så spurte og jeg synes det høres ut om om han kanskje vil være med meg, men jeg vett ikke. Jeg er veldig usikker om han har følelser for meg eller ikke. Men jeg kjenner at jeg blir fort sjalu og det er noe jeg synes er dritt. For det er en jente min klasse så går å klemmer på han hele tiden og det synes jeg er veldig domt. Tilegg så vet jeg ikke helt hvordan jeg skal gjøre dette, med å flørte. Hvordan føler jeg med han uten at det blir for mye? Tilbake til når jeg snakker med han på msnen. Så pleier han å sende Heii og hjeter og av å til kyssemunn. Og når jeg skal logge ut av skriver han også av og til Hade ( Navnet mitt) Pus og hjerte. Har dette noe å si?

Jeg er veldig usikker på meg selv og hva jeg skal gjøre.

Så vær så snill å hjelp meg:)
account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer