Hopp til hovedinnholdet

Hvordan tenke mindre på gutter?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei Jeg er egentlig 12 år og jeg synes jeg tenker aaaaaltfor mye på gutter og kjærlighet og sånt. Men jeg vil ikke det. Jeg synes jeg er litt for ung for det og vil fokusere på andre ting i hverdagen. Men nå for tiden er alle filmer alle challenges alle reklamer om kjærlighet og på trinnet mitt er det så mye som handler om folk som er kjærester og sånt. Så jeg er omringet av det! Hjelp...

Besvart 26.09.2019 18:14
 

Svar
Hei

Jeg skjønner at det kan ta litt mye tid å tenke på slike ting, og at det kan være slitsom. Det er nok likevel veldig normalt. Både fordi det er spennende, men også fordi mange andre rundt deg også snakker mye om det, slik du forklarer. 

Jeg vet ikke om det finnes så mange gode råd andre enn at man kan prøve å passe på å gjøre og drive med andre ting man liker også. Det er jo ikke noe galt i å tenke på gutter å kjærlighet, så lenge du også føler at du får holdt på med andre ting du liker. Kanskje kan det hjelpe å fokusere litt ekstra på en hobby, idrett eller skole i perioder, for å aktivt flytte fokuset til noe du selv føler er bedre å bruke tiden på. 

Jeg håper dette var til hjelp.


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Betatt av en kjendis?

Justin Bieber (colourbox.com)

Er du blant dem som tenker på Justin Bieber hele tiden? Eller har du opplevd å bli skikkelig forelska i en annen kjendis? Du er ikke alene. Her kan du lese om hva en slik forelskelse kan føre til, og få inspirasjon til hvordan takle forelskelsen så den ikke overtar hele hverdagen din.

Av Signe, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse