Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er så forelska at jeg har vondt, trengr seriøst hjelp

account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) jeg er en jente som på snart 17 som er fryktelig forvirret. Dere har sikkert fått mange sånne spørsmål før, men jeg trenger virkelig hjelp. Det har seg nemlig sånn at jeg har blitt så forelsket i en gutt at jeg virkelig har vondt i hele kroppen. Hvis jeg skal ta alt fra starten av så pleide jeg før å være en sånn type jente som forelsket seg i alle gutter som var hyggelige mot meg. Men dette var helt til jeg fikk type! Etter at det ble slutt for ca et år siden, ble jeg plutselig ikke forelsket i noen lenger. Greit nok, men jeg begynte nesten å bli redd for at jeg aldri skulle bli forelsket igjen. Så plutselig i mars/april kom forelskelsen tilbake, denne gangen var det absolutt ikke ved første blikk. Jeg trodde det ikke selv, men plutselig hadde jeg bare falt pladask for en jeg ble kjent med på skolen. Problemet mitt (som med mange andre forelskelser), var at jeg følte meg dum og ubrukelig fordi jeg følte at han ikke var interresert. Dette endte med at jeg klarte å drite meg ut gjentatte ganger i fylla, med å innrømme alt for han samt klikke og skrike til han. Før sommeren var jeg så deppa at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg, og jeg følte at jeg aldri hadde tatt noe så seriøst i hele mitt liv. Det var rart, for jeg hadde liksom bare kjent fyren i et halvt år. I sommerferien hadde jeg masse gode venner rundt meg, og det hjalp. Men jeg kom altså ikke over gutten, til tross for at jeg faktisk ikke så han en eneste gang i ferien. Jeg hadde en lang nyttig samtale med han på telefonen for en uke siden, hvor han fortalte meg at jeg bare måtte få et bedre selvbilde. Uansett; det får ikke fortalt alt sammen, men det som har skjedd nå er at vi har startet på skolen sammen igjen. PLUTSELIG har han begynt å sende meg meldinger og være kjempe hyggelig mot meg, og jeg er nå så forelsket at jeg ikke klarer å gjøre noen ting. Det jeg er redd for er å bli såret igjen, og jeg vet ikke hva som kommer til å skje da. Jeg skal gå på skole med han i et åt til liksom, og selvom jeg omtrent dør for han så er jeg på en måte litt redd for å bli sammen med han også. Tenk om han finner ut at jeg er kjedelig og slår opp? Plis hjelp meg, jeg er fryktelig LOST akkurat nå. I tillegg til å tenke på han, har jeg det nemlig ganske jævlig hjemme for tiden så alt er bare KRÆSJ.
Hilsen fra en gal jente <3
account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer