Hopp til hovedinnholdet

Jeg har kjærlighetssorg, og han har kommet over meg. Hvordan sakl jeg komme over han?

Jente 14 år
 

Spørsmål
Hei :) denne siden var bra ;-* for ett halvt år siden, var jeg sammen med en gutt som er to år større enn meg. Det varte ikke så lenge, for han gjorde det slutt. Men jeg synest vi hadde det bra i lag. Plutselig snakka vi ikke lenger, å det har gått mange måneder siden vi var me hverandre. Jeg har enda ikke komt over han, det virker som han hater meg. hva skal jeg gjøre?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Takk for hyggelig ros. Bra du er fornøyd med siden vår!

Kjærlighetssorg er noe alle takler forskjellig, så det er vanskelig å si akkurat hva du burde gjøre. Men det siste du må, er å ligge hjemme å gråte hver dag. Gå ut, vær med gode venner. Selvom dette hørets ut som det kjipeste i hele verden, så må man komme seg videre! Det å ha kjærlighetssorg er det ikke noen som noen syns er gøy.

Det er veldig mystsik hvorfor han plutselig ikke snakket til deg mer, men hvis dere hadde et bra vennskap samtidig som et bra forhold, er det jo ingen grunn til at dere ikke kan snakke sammen idag. Prøv å snakk med han en dag, helt som venner selvfølgelig, å spør hvordan det går med han. Det kan hende at hvis dere blir venner, så klarer du å komme over at dere ikke er kjærester mer. Snakk med han, selvom det mest sannsynelig er vanskelig for dere begge. Jo fortere det blir normalt mellom dere, jo fortere kommer du over han, og kan leve helt normalt igjen!

Lykke til!

MVH
ungdomsredaksjonen i ung.no


Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell


Quiz: Kva veit du om alkohol? #2

Er det farleg å ta smertestillande saman med alkohol?