Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en eldre gutt, og vet ikke hvordan jeg skal få han interessert i meg.

Jente 14 år
 

Spørsmål
Hei. Jeg går i 8.klasse, og er sinnsykt forelsket i en gutt i 9.klasse på skolen. Problemet er at jeg kjenner ham ikke, han kjenner ikke meg... Jeg bare likte ham ved første blikk. Det er også det at han ikke er en av de ekle og populære, men han virker så søt og hyggelig. Vi har gått forbi hverandre et par ganger, og vi har utvekslet noen få blikk. Jeg bare lurte på hva jeg burde gjøre for å gjøre han interresert i meg? Jeg er ganske sjenert når det gjelder eldre gutter, i hvert fall når jeg ikke kjenner dem. Jeg vil bare at jeg skal få en sjanse med han, enten om det funker eller ikke... Takk på forhånd!
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Du er i en veldig vanskelig situasjon, men du må bare huske å tenke positivt hele tiden!

Det du først burde gjøre er å finne ut hvem han er med. Hvis du har en god venn med en i "gjengen hans", burde du ta å fortelle den personen hva du føler for han du liker, å spørre om du kunne ha vært med hvis de skulle finne på noe. Sjarmer, smil og vær deg selv. Få han til å falle for deg.

Han må jo vite hvem du er, ettersom han smiler tilbake og sender blikk når dere møtes. Neste gang dere møtes i gangen, legg på et lite "hei", og smil søtt. Etterhvert kan dette utvikle seg til en samtale, og før du vet ordet av det har dere utvekslet telefonnr. og dere møtes regelmessig.

Med denne forelskelsen må du gi det tid, og ikke forhaste noen ting. Det kommer til å ta tid før dere kommer til å få kontakt, så bare vær tålmodig!

Det kommer nok til å løse seg til slutt!

MVH
ungdomsredaksjonen i ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell


Quiz: Hva kan du om spillavhengighet?

Er det lett å bedømme om man selv er spillavhengig?