Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en gutt som er ett år eldre enn meg, og har rykte på seg for å være "player". Hva skal jeg gjøre?

Jente 13 år
 

Spørsmål
Hei :) Jeg er ei jente på 13 som lurer veldig på noe; Jeg var med en veninne som er 1 år eldre på skolen. Der ble jeg litt kjent med en gutt på trinne hennes, Han var veldig kjekk, men jeg gjorde ikke noe styr ut av det før jeg kom hjem til byen. Der fikk jeg msn hans og vi pratet og pratet og han sendte hjert(<3),kyssemunn( ;*), og mange søte komentarer. Jeg snakket med veninnen min om dette og hun sier at jeg bør passe meg for han er sånn til mange, og han er player... men da jeg var med på skolen så sa han til veninnen min at jeg var søt.. Så klarte veninnen min å overtale meg til at hun kan si til han at jeg er betatt.. Han ble veldig still og sånt, helt til jeg begynte å snakke som før.. Men jeg vet ikke om han liker meg eller og han bare er snill? Jeg blir jo mer betatt fordi jeg ikke er vant til gutter som sender komplimenter og sånt! Plis hjelp? Klem forelsket jente
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Ja, det er ikke så rart du blir betatt av en gutt som er hyggelig mot deg. Alle liker å høre at man er søt og fin, og spesielt når det er fra en kjekk gutt. Dette er helt normalt.

Jeg ville ha vært forsiktig hvis jeg var deg. Hvis det er et rykte om at han er "player", og en av dine gode venninner advarer deg mot han, så bare vær obs. Du har jo ikke lyst til å bli såret.
Men det er heller ikke umulig at du faktisk kan være den første som han faller for. Hvis han faktisk syns du er veldig søt, og dere snakker sammen en lang periode, og du ikke gjør noe sexuelt med han- ja, da kan du kanskje begynne å se ha i et nytt lys.

Men bare ta det med ro. Hvis han virkelig har lyst til å holde på med deg, kommer kan ikke til å stresse deg med noen som helst ting å snakke med deg vanlig en lang periode. Hvis ikke er han den gutten alle tror han er, og da burde du bare være glad for at du ikke ble lurt av han!

Lykke til!

MVH.
ungdomsredaksjoen i ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell


Quiz: Hva vet du om rusmidler?

Hva er det mest brukte ulovlige rusmiddelet etter hasj og marihuana?