Hopp til hovedinnholdet

Han er 37 og jeg er nettopp fylt 18. Hva skal jeg gjøre hilsen tankefull jente

Jente 18 år
 

Spørsmål
Hei.. For 2 uker siden var jeg på tur til kiel med en av color line's båter. Dette var en to-dagers tur. På turen var vi 30 stk for vi skulle feire 50 årslag. Og en eldre kar var med på turen. Søsteren min og forloveden hennes kjenner han veldig godt. Det ble litt drikking første kvellen, og jeg og han danset sammen, han strøk meg på rumpa hele kvellen, og på natta kysset vi i omtrent en time. Han er så kjekk, følte meg tiltrukket med engang. Eneste han er 37 og jeg er nettopp fylt 18. Men han er så herlig, møtt han flere ganger etter turen. Senest i sta for han var hos søsteren min. Vi ligger ikke sammen eller noe, men er bare så herlig og være med han, da glemmer jeg alt og alle rundt meg. Han tar vare på meg på en herlig måte. Det vil jo ikke bli noe mere mellom oss såklart, men han er skjønn. Hva gjør jeg ? Noen vil jo til slutt finne ut av det og kanskje synes det er rart. han kunne vært faren min omtrent. :/ ååååå... forrvirra.. Men kan ikke si han utnytter meg heller, for han trodde ikke sex ville være en god ide. Men han sier at han er glad i meg, og vil fortsette og møte meg slik vi har gjort frem til nå. Hilsen tankefull jente!
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg skjønner at du er tankefull. Det er et stort alderssprang mellom dere. Han kunne som du skriver vært faren din. Du skriver at han ikke synes sex vil være en god ide, men samtidig stryker han deg på rompa som er en svært intim ting å gjøre. Når dere kysser kan ting lett gå videre uten at man har tenkt igjennom det. Du skriver at du glemmer alt når du er sammen med han, du kan da være ett lett bytte for han. Menn har et seksuelt behov og det vil nok komme frem før eller senere.

Jeg vill at du skal tenke over dine egne følelser og grenser. Er du klar for å innlede et forhold til han. Hvis dere bare møtes i smug er det tilfredstillende for deg. Pass på slik at han ikke utnytter deg og du sitter igjen såret. Det er lett å bli såret når man leker med følelser og kjenn på dine egne grenser for sex. Det er mye letter å stå imot og si nei, hvis du har bestemt deg på forhånd. Lykke til

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell


Quiz: Hva vet du om ekteskap?

Kan man gifte seg dersom man allerede er gift eller registrert som partner med en annen?