Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg liker kjæresten til bestevenninnen min, men hvordan kan jeg kysse han uten at hun får vite det?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg sitter midt oppi en krise nå! Bestevenninna mi og bestekompissen min ble sammen for ca 3 måneder siden. alt var helt supert helt fram til nå! Bestekompissen min og jeg snakka litt på msn, prutselig så sier han at han liker meg og at han elsker meg og blir skikkelig kåt meg meg å sånn :S Men jeg liker bestekompissen min jeg også og det vet han. Men bestevenninna mi vet det ikke og hun skal heller ikke få vite det fordi jeg hele tida har sagt at jeg ikke liker han. Han er skikkelig forvirra nå og vet ikke hvem han elsker mest å sånn.. han sier at vi skal kysse å sånn en dag for da blir det mye enklere for han å vite hvem han elsker mest. Dette skal jeg bli med på også. Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! tror du det er noe jeg kan gjøre for at bestevenninna mi ikke skal finne noe ut eller bli sur? og hvor kan vi kysse hen?
account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer