Hopp til hovedinnholdet

Han sa han hadde samboer..

Jente 15 år
 

Spørsmål
heei! jeg er en jente på 15 år og har et litte problem... jeg er forelska i en gutt som er mye eldre enn meg. han gutten oppfører seg forskjelig mot meg enn de andre personner på skolen. du kjønner, 2 av venne mine sa til han at jeg likte han, og han ble helt rød i ansiktet og smilte... tenkte litt i noe sekunder og til slutt sa "jeg har samboer". og etter det hver gang han ser på meg så smiler han. og jeg lurer på om det betyr at han liker meg ?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Hvis han har samboer så er han nok mest forelsket i samboeren sin. De har jo tross alt flyttet sammen, og han elsker nok henne over alt på jord. Det han mener når han smiler til deg er å være hyggelig- for alle liker jo å få høre at de er likt. Det betyr jo bare at han er en hyggelig og søt person, og folk kan reagere forskjellig når man får høre det. Derav at han rødmet.

Håper ikke du ble for skuffet over at han hadde samboer, men du må bare huske at det finnes mange andre gutter der ute som ikke har samboer!

Lykke til videre!

Mvh,
ungdomsredaksjonen i ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell


Quiz: Hva vet du om skilsmisse?

Gjelder separasjonstid i oppløselse av samboerskap også?