Hopp til hovedinnholdet

Har møtt en jente på 24 år via internett, som bor i Sverige

Gutt 18 år
 

Spørsmål
Heisann jeg er en gutt på 18år jeg har møtt en jente på 24 år via internett. Hun kommer i fra sverige som gjør da dette eksrta vanskelig. Jeg chatter med henne ofte hun kommer med utrykk som hinter til at hun er forelsket i meg, og mye <3 bruk. Hun har til og med sagt at hun vil at jeg skal komme til henne. Jeg tenker på henne hele tiden jeg våkner ofte etter 4-6 timers søvn pga jeg tenker på henne å jeg får ikke sove igjen, jeg bare ligger der å tenker på henne. Jeg klarer rett og slett ikke å konsentrere meg uten at jeg snakker med henne. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. Skal jeg snakke med henne om dette? jeg er liv redd får å miste henne som en venn. Disse tankene er litt irriterende, hva jeg enn gjør klarer jeg ikke slutte å tenke på henne. Kunne du gitt meg noen tips om hva jeg skal gjøre?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Du har et ganske vanskelig utgangspunkt i og med at hun for det første er 6 år eldre enn deg, og for det andre bor ganske langt unna. Jeg synes du burde tenke litt på hva som er praktisk og hva som er rett. Er du klar for å være med en kvinne som er så mye eldre enn deg? Du må vite det at dere er i helt ulike faser i livet, og selv om du har snakket mye med henne over internett, er det ikke slik det kommer til å bli i virkeligheten. Vi blir ofte lurt av det å snakke over internett nå når det har blitt så vanlig, for du blir ikke ordentlig kjent med en person på den måten, selv om det kanskje kan virke sånn.

Jeg synes du skal være litt forsiktig med hva du gjør nå. Så klart tenker på ofte på henne, det er slik det er når man flørter litt og har møtt noen man liker. Men du kjenner ikke denne jenta, du vet ikke hvem hun er, og du er veldig fullt klar over at et forhold ville blitt vanskelig. Jeg vil si det er for vanskelig til at du burde gi det en sjanse, og jeg tror det vil gå mer ut over deg enn det vil hjelpe deg. Bare det at du ikke kan se henne ofte kommer til å bli tøft, i tillegg til at du faktisk er nødt til å bli kjent med henne når du først møter henne. Dere vil måtte gjennomgå vanskelighetene med aldersforskjellen, og det tror jeg er mange. Det er ikke opp til meg å bestemme hva du skal gjøre, men det er ofte lurt å høre på råd fra andre da man ofte tenker kort når man er litt forelsket.

Mvh

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell


Quiz: Hva vet du om teoriprøven?

Hvilke påstander er riktige?