Hopp til hovedinnholdet

Jeg faller for de som er mye eldre enn meg.

Jente 14 år
 

Spørsmål
Hei! Jeg leste et annert spørsmål som gikk ut på nesten det samme for litt siden men med meg er det litt annerledes. Jeg er jo 14 år men faller for det meste for dem som er opp mot 30-50 åra. Det sto masse spørsmål som den personen skulle tenke over. Jeg har tenkt over dem selv men jeg kommer bare frem til at jeg faller for eldre. Jeg synes dem som er på min alder er så umodne og teite. Dessuten er de fleste redde for å skille seg ut, som gjør dem drit kjedelige! Jeg mangler IKKE papparollen i livet mitt. Han er faktisk den eneste jeg har. Moren min døde da jeg var 8 år.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei
Kanskje et tips til deg kunne være å være litt mer nysgjerrig og TØRRE å åpne for de som er litt mer på din egen alder.  Det finnes mange som nok har mye spennenede å by på, og som er slik du ønsker at en gutt skal være, men det kan hende at du må lete litt, og kanskje også legge noen av dine egne fordommer til side for å greie å oppdage dem bak fasaden.  Jeg vet at på den alderen du er, så er man mye på leting etter sin egen identitet, -å finne hvem man er, og hvem man trives med, og da er det ofte slik at man velger det man finner en trygghet ved.  Og for deg kan det da være trygt og kjent med mer voksne menn. 

Min oppfordring til deg er altså å våge deg ut på noen nye vennskap og forhold som utfordrer deg, og så skal du se at du kan finne spennende personer også mer på din egen alder. 

Lykke til med å være/lete på litt mer ukjent område...


Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell


Quiz: Hva vet du om reklame?

Hvor kan du få tak i klistremerket "Reklame - nei takk!"