Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg stoppe og bli rød hver gang jeg ser han?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har ikke fått noen ordentlige svar på nesten noe av det jeg har spurt om her, så håper jeg får ett nå..så jeg har en lærer som jeg syntes er kjempe kjekk! Jeg tenker på han hver eneste dag. Jeg blir rød i ansiktet når jeg ser han og når han prater til meg. Det første spørsmålet mitt er: Hvordan kan jeg stoppe og bli rød hver gang jeg ser han? Jeg møtte han i trappa en gang og han så sur ut, også så han på meg og smilte ikke. Vet dere kanskje hvorfor? Jeg blir alltid så sjukt rød når jeg prater til han, jeg MÅ finne ut hvordan jeg ikke blir det! Vil bare bli komfortabel med han, så har dete noen tips til det også? Jeg tørr ikke og spise når jeg er i nærheten av han, vet ikke hvorfor men bare kan ikke, hvordan blir jeg kvitt det med at jeg ikke tørr og spise når jeg er i nærheten av han? Og når jeg foreksempel spille håndball og jeg vet at han ser på meg blir keg veldig ukonsentrert og føler meg ubehagelig for jeg vet ikke hvordan ansikt utrykker mitt skal være, det er så vansekelig!!!!!

SVAR

Besvart 17.03.2020 08:04:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
attach_file

Rødming

Er du redd for å rødme når du skal snakke høyt i klassen eller når en du liker ser på deg? Gruer du deg til situasjoner fordi du tenker at andre sikkert vil se at du rødmer? Mange bekymrer seg for at de rødmer lett.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle