Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg er en jente på 13 som har møtt en på 20.

Jente 13 år
 

Spørsmål
hei, jeg er en jente på 13 som har møtt en på 20. jeg syntes han var utrolig kjekk, og er skikkelig forelsket. men han sa jeg var for ung, noe jeg skjønner godt selv. men så la jeg han til på facebook, så vi kunne fortsette med kontakten. da jeg hadde skrivd et par ord med han , sier han at han stikker og natta. også sletter han meg fra hele sida si, og sletter meg som venn og alt. jeg føler liksom at han ikke gidder å skrive med meg fordi jeg er for ung. da jeg så dette fikk jeg skikkelig vondt i magen, og ja,,blei skikkelig lei meg. og lurer på om det er noe jeg kan gjøre? er dette kjærlighetsorg? :-/ hilsen en trist jente..
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!


Jeg tror ikke det er kjærlighetssorg du opplever. Likevel skjønner jeg at du fikk vondt i magen og ble lei deg. Du likte denne mannen og han avviste deg.

Det han har gjort tyder på at han er en veldig ok type. Han har helt rett i at du er for ung, det er for stor aldersforskjell til at dere kan fungere sammen både som kjærester og venner. Dette er først og fremst hans ansvar, og det ansvaret har han vist seg moden nok til å ta.

Jeg håper du kan tenke på ham som et godt minne, og etter hvert bli forelsket i en som er mer på din egen alder.


Vennlig hilsen helsesøster.
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell


Quiz: Hva vet du om mat og kosthold?

Hva trenger vi proteiner til?