Hopp til hovedinnholdet

Jeg forelsket meg i sommer, hvordan skal jeg få møtt han?

Jente 13 år
 

Spørsmål
Hei ung.no!! Først vil jeg si at dette er en kjempe fin side og at jeg har fått mye hjelp fra dere =) Jeg har nylig vært på 14-dagers ferie til Bulgaria, noe som selfølgelig var kjempe gøy! Men vi ble kjent med en av resepsjonistene( som er 4 år eldre enn meg ). Jeg blir noen ganger veeldig lett forelsket, så jeg ble selfølgelig kjempe forelsket i han. Ble faktisk så forelsket at når jeg og familien min satt utenfor hotellet (4 dager før vi skulle dra) så begynte vi å snakke om at vi skulle dra om ikke så lenge og blablabla.. så begynte jeg og grine. Og jeg grein hver dag etter det. Jeg, familien min og "resepsjonisten" satt sammen om kveldene og snakket sammen hver eneste kveld og vi dro sammen til stranda og litt av hvert... Den siste kvelden satt jeg på fanget hans i mange timer og grein! Han synes det var trist at vi skulle dra han også og han sa at vi fortastt maåtte holde kontakten og at han ville komme å besøke oss i Norge om ikke så lenge. Savner han utrolig mye!! Hva skal jeg gjøre?!? Og hvordan skal jeg klare og bare glemme han hvis han kommer å besøker oss i Norge?? Jeg vet at jeg bare er 13 år og at han er 17 men det så faktisk ut som at han likte meg veldig godt.. Håper du/dere kan kan svare meg! Ha en fortsatt god sommer!! ;D
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Takk for ros, alltid hyggelig å høre at vi er til hjelp!
Det er ikke uvanlig å bli fort forelsket. Det forekommer bare av at mennekser er forskjellige, og derav forelsker man seg i forskjellig tempo! Det er ikke rart at du ikke har kommet over han riktig enda, hvis det var og er, en så sterk forelskelse som du forteller.

Hvis det virkelig er slik at han fikk god kontakt med familien din, og de "inviterte" han til Norge- så kan du snakke med foreldrene dine om de kan hjelpe deg med å ordne en tur til han. Eller hvis du får lov, så kan du dra til han. Snakk med han om hva han syns er lurest, og kom frem til den beste løsningen. Selv om du bare er 13 år gammel, er det ikke umulig at dere kan møtes fordet skal du se!

Forstatt god sommer, og lykke til med alle avgjørelser!

Mvh,
ungdomsredaksjonen i ung.no


Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell


Quiz: Hva vet du om kultur?

Hva heter filmen fra 2007 om diktatoren Idi Amin?