Hopp til hovedinnholdet

Han var visst 10 år eldre enn meg..

Jente 17 år
 

Spørsmål
Hei. Setter veldig stor pris på om jeg får svar. Det kan hende noen har stilt dette spørsmålet før, men jeg har ikke funnet noe så jeg stiller spørsmålet: Jeg møtte en gutt på håndballeir i sommer. Han var veldig kjekk og vi fikk fort god kjemi. Han bor i Oslo, jeg bor en time fra Oslo. Vi pratet mye og kom godt overens. Jeg ble forelsket. Da jeg kom hjem la jeg han til som venn på facebook, og han godtok. Men det jeg fant ut der, var hvilket år han var født. Han var 10 år eldre enn meg.. Hvorfor han aldri sa det til meg, har jeg spurt meg selv om mange ganger. Han var bare så vidt høyere enn meg og så ut som om han bare var litt eldre enn meg. Først trodde jeg ikke på det, hvordan kunne dette være mulig?? spurte jeg meg selv. Men jeg tenkte at det var best jeg ikke tok kontakt med han pga alderen hans. Dere kommer kanskje til å si at jeg bare må komme meg over han, derfor har jeg drøyet dette lenge. Men jeg klarer ikke å glemme han. Jeg drømmer om han, tenker hele tiden på han og savner han så veldig mye. Hva skal jeg gjøre?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Du opplever noe som er veldig vanlig. Det er ikke unormalt at man drømmer, tenker, savner den man har vært forelsket i- uansett hvor lenge det er siden. Det tar veldig forskjellig tid fra person til person. Det som faktisk også kan hende, er at han har "lagt" på noen år mer på fødselsdatoen sin på Facebook, istedenfor å skrive den riktige. Det er mange som må skrive feil årstall når man lager en Facebookprofi! Det er godt mulig han ikke har gjort det, men også godt mulig han har det. Du kan enten, som du sier selv, prøve å glemme han- selv om det vil ta lang tid, eller så kan du prøve å få opp kontakten med han igjen. Snakk med han, og blås i aldersforskjellen. Kanskje dere faktisk passer glimrende sammen selv om det er 10 års forskjell mellom dere! Hvem vet? Du må bestemme deg for hva som passer deg best, og stå på ditt. Stol på hjernen, men følg også hjertet!

Lykke til!

Mvh,
ungdomsredakjsonen i ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Lovbrudd av de mellom 15 og 18 år

Gutter i hettejakke

Du er over den kriminelle lavalderen, men likevel ikke myndig. Hvilke regler gjelder for deg mellom 15 og 18?

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell


Quiz: Hva vet du om mat og kosthold?

Hvem kan du melde fra til dersom du blir syk av maten du spiser?