Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet at dere som leser dette , mener at han brukte meg. Det gjorde han jo. Men jeg drømmer om han 1 år etterpå og jeg blir gal. Jeg vil ikke tenke på han når han ikke tenker på meg. Hva skal jeg gjøre?

Jente 15 år
 

Spørsmål
Hei. jeg har et par spørsmål til dere. for et halvt år siden var jeg i et ..litt annerledes forhold med en innvandrer. Jeg er iraner. Det er han også. Jeg var sammen med han i 1 år men vi var veldig opp og ned fordi jeg var på en måte sammen med andre gutter imens jeg holdt på med han.Det var jo bare litt tull det med de andre guttene. Men uansett, jeg tenkte ikke så mye på det. Etterhvert så begynte jeg å slutte med å møte andre gutter. jeg likte bare han. jeg var så forelsket at jeg gjorde alt for han. han spurte meg om penger, jeg gav han. han spurte meg om mat, jeg gav han. Jeg gav han alt. men så begynte han å behandle meg dårligere. han begynte å kødde slå og sparke, bite , spytte , kjefte osv. Jeg tok det som tull men det ble så alvorlig til slutt. jeg hadde bite merker på puppene, slå merker i ansiktet. det gjorde så vondt fordi jeg elsket han så høyt. Men så plutselig fant han en annen jente. Jeg ble sur og vi snakket ikke sammen lenger. Men så skjedde det samme om igjen. vi møtte hverandre og ble sammen igjen. ( i skjul ) siden ingen av hans venner likte meg lenger. Men så spurte han om han kunne få 6000 kr og jeg hadde jo tenkt å gi han men det ble bare for mye. Så han ville ikke ha kontakt med meg etter han fant ut at jeg ikke ville gi han pengene. Jeg var ennå forelsket i han og jeg tenkte konstant på når han var snill mot meg og sa han elsket meg. Jeg husker hvert ord av det. Det sårer meg ennå. Jeg har en annen kjæreste nå og jeg har ikke snakket med han på over et halvt år. I går var jeg på bussen og da så jeg han. jeg ignorerte han, men han så på meg kjempe mye. Jeg ble gal. fordi jeg ...med en gang jeg ser han så faller både de gode og dumme minnene tilbake igjen. Jeg prøver å glemme han og jeg vet at han ikke vil ha noe med meg å gjøre lenger. Men jeg vet bare ikke hva jeg skal gjøre. Fordi jeg vil bli pen for at han skal like meg. Jeg skal jo ikke føle på den måten. Han er jo ikke den personen jeg skal elske. Jeg elsker typen min og alt sånn. Jeg vet bare ikke hva jeg skal gjøre med at jeg tenker på exen min 24\7. Jeg vet at dere som leser dette , mener at han brukte meg. Det gjorde han jo. Men ikke i begynnelsen. Da var vi så forelska og vi hadde perfekt liv. Men jeg drømmer om han 1 år etterpå og jeg blir gal. Jeg vil ikke tenke på han når han ikke tenker på meg. Hva skal jeg gjøre? Please hjelp meg.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det første jeg tenker at du må ha i bakhodet er: "Hvorfor vil DU ha HAN?" Ja, han har brukt deg, og han har manipulert deg. Og han fortsetter å manipulere deg. Han vet nøyaktig hvordan han skal få deg der han vil ha deg. Først oppfører han seg som om han er verdens snilleste, mest romantiske og omtenksomme kjæreste, og når han skjønner at han kan si/gjøre omtrent hva han vil med deg, så snur det. Da er han ikke den snille kjæresten lengre. Tro meg, jeg kjenner typen. Og jeg vet at det er utrolig vanskelig å kvitte seg med tankene og følelsene, men det MÅ du! Denne gutten er ingenting annet enn skadelig for deg, og han er ikke verdt en eneste tanke fra deg!

Hvor lenge var forholdet deres "perfekt", dersom du tenker deg om? Hvis dere kun var sammen i ett år, og han rakk og gjøre alle disse tingene mot deg, så kan jeg ikke tenke meg at det var bra så veldig lenge. Og uansett; skygger ikke alt det vonde han har gjort over det lille gode?

Jeg syns du skal snakke med din nåværende kjæreste om dette. Ikke om hva du tror du føler, men om hvordan dette forholdet var, og at det fortsatt tærer på deg. Kanskje det hjelper deg å fortelle dette til noen som virkelig bryr seg om deg, og som kan overbevise deg om at du fortjener mye bedre? Snakk med venninnene dine, og familien din. Det hjelper! Dette må du bare komme deg ut av, og du må komme over han. HVer gang du tar deg selv i å tenke på han, tenk: "Hva ønsker jeg ut av et forhold? Hvordan ønsker jeg at kjæresten min skal være?". Og da må du huske på alle de vonde tingene han har gjort mot deg..

Lykke til, dette klarer du fint! :)Vennlig hilsen

ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjærlighetssorg
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjærlighetssorg


Quiz: Hva vet du om aldersgrenser?

Du slipper fiskekort til du er ... år gammel.