Hopp til hovedinnholdet

 Jeg har fått kjempegod kontakt med en fyr på nettet, han bor langt unna

Jente 15 år
 

Spørsmål
Heihei. Jeg har et problem. Jeg har fått kjempegod kontakt med en fyr på nettet. Han er godt forklart han jeg har ventet på hele tiden. Problemet mitt er... at han bor 8-9 timer unna (stavanger-oslo)! Jeg har aldri møtt han, men jeg vet at han ikke er pedofil eller noe sånt tøys. Hva søren skal vi gjøre? Jeg er helt betatt av han, og det er han også. Vi snakker om at jeg skal reise til han i høstferien. Men jeg har liksom ikke noe grunn... og jeg tror ikke foreldrene lar meg reise alene så strenge som de er. Jeg har tenkt på å reise med søsteren min (som er 18), men da har ikke hun noen grunn til å bli med. Siste ting jeg tenkte på er om jeg kanskje kunne hatt en jentetur bort dit? Tviler på at de får lov de heller, men det er hvertfall lov å håpe. Og som sagt, han er ikke en gammel mann som ønsker sex. Jeg har både snakt med han i telefonen, på msn, sett han på cam, har han på facebook, så det er ikke en oppdiktet person. Mvh desperat jente!
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det er to fordeler med å møte folk in real, og det er

1: Du vet at de utgir seg for å være den du tror
2: De bor sannsyneligvis nærmere enn dette.

Vi skjønner om foreldrene dine ikke lar deg dra for å besøke en venn du har møtt på nettet. Du vet jo strengt tatt ikke om han er den han utgir seg for å være selv om du har vært på webcam men ham. Dessverre er det sånn at man må være forstiktig. Om du får til å møte ham, er det viktig at du gjør det på en plass der det er mange andre mennesker og at du har med deg en venn/venninne eller lignende.

Når det er sagt, er det også viktig at du tenker på hvordan et slikt forhold kan vare med så lang avstand når dere er så unge.  Skjønner at du har blitt forelsket og at det er vondt å ikke kunne følge opp forelskelsen, men sett utenfra kan dette bli vanskelig.

Vi ønsker deg likevel lykke til!

Hilsen ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om lov og rett?

Hva er den kriminelle lavalder i Norge?