Hopp til hovedinnholdet

Usikker på om han liker meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og hanhar valgfag sammen og derfor kjenner vi værandre, vi har vært sammen 2 ganger på fritiden, men begge gangene var med noen. Vi begge har åpnet oss for værandre, ved å ha sakt at vi liker værandre. Litt senere spirte han og bli sammen (1- 2dager ca) , noe jeg oppfattet som veldig tidlig/ 6 klasse forhold. Dette skrev jeg til han veldig høflig ved at jeg liker han, sa at jeg ville bli sammen men ikke så raskt. Nå kommmer problemet, den siste tiden i jule ferien og nå, har han nærmest sluttet å snappe meg. Vi tørrsnapper, men han svarer ikke på 2- 24 timer, og da svarer han bare ved bilde av taket og sjeldent ansiktet. Dette er noe som får meg til å bli usikker på om han liker meg, hvordan kan jeg få han til å fortsatt like meg og spør hvorfor han bruker å lang tid på å svare. Jeg spirte om å finne på no 2 ganger, ig da sa han ja, men nærmest ghostet meg hele dagen og sa van ikke kunne + unnskyldinge. Vil finne på noe, men det er så strenge regler m Corona, noen tips?

SVAR

Besvart 10.01.2021 20:16:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan være sosial under koronapandemien

Savner du å være sammen med andre? Eller vet du ikke hvordan du kan gjøre det på en forsvarlig måte? Her får du noen tips fra ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få noen til å like deg

Er du forelsket, men føler du ikke blir lagt merke til? Sliter du med å komme ut av vennesonen? Det kan lønne seg å være litt tøff og tørre å være seg selv.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle