Hopp til hovedinnholdet

Forvirret over følelsene mine ovenfor en venn! Liker jeg henne?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Det er en ting jeg er litt forvirret over. Jeg har en venninne som går på min skole, og når jeg tenker på henne så blir jeg fra litt glad til veldig glad. Og når jeg hører hun snakke etter jeg ikke har sett henne på en stund(fra noen timer til flere dager) så begynner hjertet mitt å banke litt og jeg blir litt varm inni meg og kanskje jeg til og med begynner å skjelve litt. Og når hun går forbi eller jeg ser henne så begynner hjertet mitt å banke og spesielt hvis hun ser tilbake på meg så klarer jeg nesten ikke la være å begynne å smile. Kan dette skylde en liten forelskelse? (Jeg liker egentlig gutter og jeg har en kjæreste fra før, som jeg ikke har vært sammen med i 5 måneder engang) men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Hilsen jente (15)

SVAR

Besvart 26.01.2021 20:16:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Er jeg skeiv? Og må jeg fortelle det til andre?

Det er naturlig å eksperimentere med seksualitet og kjønnsuttrykk. Hva du vil definere deg som, og si til andre, er ditt valg!

 

Les mer
attach_file

Forelsket i en venn

Forelsket i noen du allerede er venn med? Vanskelig å vite hvordan du skal gå fram, eller redd for å ødelegge vennskapet? Ungdomsjournalist Julie har samlet noen råd til deg.

 

Les mer
attach_file

Jeg er homofil, lesbisk eller bifil

I ungdomstida kan du være opptatt av å finne ut hvem nettopp du er. Kanskje har du funnet ut at du er skeiv og trenger noen råd?

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
account_circle