Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan skal jeg si at jeg liker henne?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har sendt et liknende innlegg men det var for lite info for dere og dere ga meg feil svar så skriver det på nytt.. Hei, jeg har forelsket meg i en 18 åring som har asperger som jeg også har. Så hun oppførerseg nesten som meg :p og ja, vi går på avlastningsbolig også. (vi er ikke så sprø i hode assa, bare litt hypre osv^^ ) jeg er også nesten hele tiden inne på rommet hennes. men så har jeg noen spørsmål og er du greis svar meg på hvert punkt. Hvordan kan jeg si at jeg liker hun? Lizzm hvilken setning? Kan du gi meg flere eksempler? Og plis ikke si det du kommer på siden jeg er ikke så god til sont. :p dess ja jeg erklar over att vi ikke blir sammen men vill bare si det til henne :) Hva om huns sier, emm.. Okey? Lizzm vill ikke at hun sender meg ut av rommet + at hun sytes jeg er rar.. Hvis hun sier noe som "å, jeg også", kommer hun til og kysse meg tror du? Vi pleier å snakke i walkietalkie etter at dem som jobber på avlastningsboligen tror begge har lagt seg. Men så, hva annet en walkietalkie og mob kan vi bruke? Har 1 iPhone4 og en ipad så maby dem har noen flere muligheter? Gi meg noen forskjellige forslag her er du snill :) PLIS SVAR!!! Dessuten kjempenice side! Genial ide!

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer