Hopp til hovedinnholdet

Er forelsket i svømmelæreren

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 14 år som er stormforelsket i svømmelæreren min som er 25..Har nå vert forelsket i han i 1 år, og uansett hvor hardt jeg prøver klarer jeg ikke å glemme han.Han er kjempesnill,støtter meg og er en jeg stoler UTROLIG mye på. Han førter mye med meg også, kommer bort å snakker med meg,tuller med meg,tar på meg og drar litt i håret,vi snakker mye me hverandre face-to-face og via internett... Er han intresert i meg? eller er han bare snill med meg? Jeg vet vi ikke kan ha et forhold og at det sikkert aldri kommer til å bli noe mellom oss, men jeg tenker på han 24/7 og det påvirker karakteren mine på skolen.(han er lære på min skole,men har han ikke som lærer)Håper på å treffe på ham. Er det unortmalt av meg å ville ha samleie med han?? SVAR FORT!! PS.Jeg syns dette er en sinnsykt bra side, som og har hjulpet meg med mange problemer og spørsmål.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Å bli forelsket i- og tiltrukket av en kjekk svømmelærer e.l. kan jo absolutt skje, men du har helt rett i at det jo ikke kan bli noen mer enn en drøm.  Det høres ut som dette også er en hyggelig fyr, og at han ser deg og er hyggelig med deg.  Å bli sett og få hyggelige tilbakemeldinger fra en koselig mann som dette gjør jo godt.  Det er nok viktig at du greier å se at dette ikke er flørting, men kun ment for å være hyggelig fra hans side.  Jeg forstår at det kan være vanskelig å "slå av" følelsene for ham, men jeg vil råde deg til å prøve å se det slik at dette er en skikkelig hyggelig trener, men ingen aktuell kjæreste.  Kanskje vil du også få mer ut av treningen hvis du bestemmer deg for å ta til deg det positive han har å by på for å gjøre deg bedre som svømmer, og så legge til side tanken om at han kanskje flørter med deg og gjengjelder dine følelser.  -Det gjør han nok ikke, og det kan han heller ikke gjøre når han jobber som lærer og trener. 

 

Prøv å være litt streng og ærlig med deg selv på dette, så vil tankene og følelsene som er der og forstyrrer din oppmerksomhet bli mindre og mindre forstyrrende. 

 

-Og vit at den følelsen du har opplevd å ha er en deilig følelse som du dermed kan få igjen -og da for en som du KAN få!

 



Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell