Hopp til hovedinnholdet

Liker hun meg?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei!  Jeg er forelsket i en jente som går på samme skole som meg, hun er et år eldre enn meg! I begynnelsen av skoleåret så legget hun meg til på facebook, når jeg spurte hvem hun er så sa hun (En venninne av meg legget deg til, beklager osv, så svarte jeg hun ikke, var ikke så nøye på det ) Uken etter så jeg henne i kantinen, og da ble jeg FORELSKET med engang, jeg treffer massevis av jenter i hverdagen osv, men har nok aldri blitt så forelsket før sånn som jeg ble, det er helt fantastisk følser man får i seg! Hun snakket til meg på facebook – men da var jeg ikke tilstedet og jeg snakket til henne når hun var på, jeg har aldri giddet å holde en samtale så seriøst, men når jeg snakket med hun så var jeg helt oppi hundre og vi snakket i 2timer eller noe, vi snakket i sånn ca 3 ganger til så spurte jeg om hun ville bli med på kino, og da sa hun JA det gikk helt fint på kino, vi koste oss osv, jeg spanderte på henne osv. så snakket vi litt mer på facebook etter vi var sammen på kino, også savnet jeg hun så mye at jeg faktisk spurte hun engang til på date på en restaurant – jeg pleier egentlig aldri spørre jenter om å gå på date osv, alltid de som spør. Det er nå en uke siden jeg har vært med henne, og jeg savner hun kjempe masse, jeg har veldig lyst å være med henne, men har ikke lyst å spørre om tredje daten, for jeg tenker sånn at hvis hun virkelig vil så ville hun ha spurt meg om jeg hadde lyst å finne på noe med henne. Jeg pleier ikke å henge med hun på skolen, fordi vi går på forskjellige bygginger osv, og jeg er sjeldent i kantinen osv. Så eneste alternativet er at jeg må være med hun utenom skolen, men som sakt jeg vil ikke spørre hun på tredje daten, og vi snakker hele tiden på facebook og hun sender meg meldinger og sier at hun ikke liker at jeg ikke sender hun melding osv. Hun er ikke sånn mot andre gutter! Jeg er 100 % sikker på det. I dag så sa jeg til hun at jeg liker hun kjempe godt: på facebook! Så skrev hun at hun liker meg også osv. Hun er ett år eldre enn meg! Hun er 19år og jeg er 18år, og jeg er ikke 100% sikker på om hun liker meg! So What to do? Hva ville du ha gjort om du hadde vært meg? Tror dere at hun liker meg? hadde du vært meg, ville du spurt om tredje date? Kom med forslag osv, takk på forhånd! Håper på gode forslag osv! VÆR SÅ SNILL! Sliter sykt

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei!

 

Det virker som hun liker deg på hva hun skrev til deg, og hvordan hun sa det. Hun sa jo både at hun likte deg, så jeg tviler på at hun tuller med det. 

Det virker jo også som hun liker deg ettersom hun takket "ja" til begge datene deres, og dere hadde det hyggelig. Det spiller jo ingen rolle at hun er et år eldre enn deg hvis dere har det bra og hyggelig sammen. Er tross alt det som er det viktigste!

Derfor ville jeg ha spurt henne på en tredje date, hvis jeg var deg. Når har hun gjort "sitt" - ved å si hun liker deg. Da er det din oppgave å ta tak i det, og spørre henne om dere skal finne på noe på nytt. Det kan også hende hun har "vendt" seg til at det er du som skal spørre om dere skal finne på noe, og bare venter på at du skal spørre henne på ny. Og mange jenter vil også at det er gutten som skal ta inisjativet, noe du har gjort på en bra og flott måte!


Derfor, hvis jeg var det ville jeg ha spurt henne på en ny date. Du har ingenting å tape på det. Du savner henne kjempemasse, og hvis hun sier nei - så hadde du uansett ødelagt tankegangen din ved å tenke på om hun ville ha vært med deg på en date eller ikke.

Så derfor: spør henne ut på en tredje date!

 

Lykke til!

 

Mvh,

ungdosredaksjonen i ung.no

 

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell