Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil heller ikke virke for pågående og at det skal virke som om at jeg virkelig liker han.

 

Spørsmål
Hei:)Jente-14
Jeg har msn til en gutt. Vi snakker ganske ofte med hverandre på msn, noen ganger i uken. Han tar ofte(men ikke alltid)insativ ti samtalen, altså sier hei først da.. Samtalen går ganske lett, selv om det egentlig er jeg som snakker mest. Han bor ca. 2 timer borte, men jeg er på dette stedet annenhver helg hos pappa. Jeg kjenner en del av folkene i klassen hans, siden jeg bodde på dette stedet før og derfor var jeg med dem på skolen deres en dag, for jeg kom tidligere opp til pappa og tok fri fra skolen. Jeg møtte han da men vi turte likosm ikke snakke med hverandre. Jeg er egentlig litt sjenert, men jeg tror ikke han egentlig er det for han snakket ut i klassen og var ikke redd for å si noe, men det gikk likosm ikke ann å snakke...Han virket litt flau for å snakke til meg. Det ble for rart for oss begge tror jeg, bla pga alle i klassen rundt. Men etter dette har vi jo snakket på msn og jeg har sagt at det var synd vi ikke fikk snakket og jeg har sagt at jeg må komme igjen i klassen deres en gang for det var gøy og sånn. Og han svarte "ja det må du :D"...
Siden det virker som om han vil snakke med meg har jeg sagt at vi må møtes i skibakken en gang og sånn, men han har aldri likosm gitt meg et ORNTLIG svar på at det vil han.
Forsatt tar han ofte insativ til samtalene.
Jeg er veldig forvirret for jeg vet jo ikke om jeg egentlig liker han eller om jeg kommer til å bli forelsket i han. siden jeg aldri har hatt en orntlig samtale med ham engang. Jeg vil gjerne møte ham for han virker veldig grei og vi virker litt like. Jeg har forstått at hvis jeg vil møte ham, så blir det jeg som må ta insjativet på orntlig. Men jeg vil heller ikke virke for pågående og at det skal virke som om at jeg virkelig liker han og kansje gi "falske forhåpninger", viss han ikke er det han ser ut til og jeg kansje ikke liker han i det hele tatt likevel.
Jeg er bare veldig forvirret og vet ikk hva jeg skal gjøre.. Og om han liker meg i det hele tatt? Og på hvilken måte han liker meg, som venn eller noe mer?..
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg tenker at hvis du ikke kjenner han nok til å ha fått veldig varme følelser for ham, men liker ham godt som msn-venn, så er det kanskje akkurat slik for ham også. -Man trenger jo å bli kjent "på ordentlig" for å eventuelt virkelig forelske seg i en person. -Hvis det er slik for ham også, kan det kanskje være naturlig å si noe om det: -Kunne du for eksempel skrive til ham at du jo egentlig ikke kjenner ham så godt, og for å bli litt bedre kjent, kunne dere jo treffes og gjøre noe sammen (f.eks. ski) en gang du er der). (Du kunne jo også kanskje si noe om at du syns han virker som en god venn,- det er jo ikke så forpliktende da) Jeg syns ikke det virker for pågående. -Og da vil du finne ut om han også ønsker å finne litt mer ut av hvem du er. -Hvis han ikke skulle svare ja, så vet du jo det også...

"Den som intet våger, intet vinner.."

Lykke til!

Vennlig hilsen helsesøster

Vennlig hilsen
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om konfliktløsning?

Hva er "Natteravn"?