Hopp til hovedinnholdet

Han var 32 år og hadde kjæreste

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på 18 år. I sommer var jeg på fest sammen med en på 32 år, som jeg har kjent noen år.. Vi bor på hver vår side av landet, og han har kjæreste. På denne festen hadde vi drukket litt bege to. Vi snakket en del sammen, og til slutt gikk vi litt unna alle de andre for å snakke mer. Jeg skjønte egentlig at vi ikke kom til å snakke så mye, men jeg ble med uansett. Når vi var kommet inn på et annet rom, begynte vi og kysse litt. Han spurte om det gikk greit for meg, noe det gjorde. I ettertid har jeg fått ganske dårlig samvittighet, siden han faktisk har kjæreste. Men jeg har innsett at jeg egentlig liker han veldig godt.. Noen dager etter festen snakket vi sammen på msn, og jeg trodde, og håpet han hadde glemt det, siden han hadde drukket en del.. Han hadde ikke glemt det, noe som på en måte er ganske bra. Hadde jo vært litt dumt om det kun hadde vært jeg som husket det.... Jeg angrer ikke på det som skjedde, det tror jeg ikke han heller gjør, men jeg har litt dårlig samvittighet, i og med at han har kjæreste... Jeg tror ikke han angrer, fordi han har begynt å snakke en del til meg på msn etter dette.. Møtte han igjen for en uke siden, og det var litt vanskelig, for jeg viste ikke hva jeg skulle si eller gjøre... Jeg har ikke sagt til han at når det skjedde, begynte jeg å like han veldig godt... Det tørr jeg faktisk ikke, for er redd for hvordan han kommer til å reagere.. Hva skal jeg gjøre? :s

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

For det første har han kjæreste, for det andre er han 14 år eldre enn deg! Det er utrolig stor aldersforskjell, og du må jo selv begynne å lure på hva en 32-åring vil med en 18 år gammel jente. Ville du selv hatt en kjæreste som var utro og i tillegg utro med en jente som var mye yngre enn han? Hvis du tenker på hva han har gjort mot kjæresten sin, så kan du selv tenke deg hvordan det er å være henne.

 

Jeg synes at - både for din og kjæresten hans skyld - prøve å komme deg over han, og kutte kontakten med han. Det er ikke lurt å ha et slikt forhold. Det kommer til å ødelegge deg på sikt om du skal være forelsket i en som har kjæreste, og som heller ikke behandler kjæresten sin noe bra. Du kan heller ikke forvente at han skal gjøre det slutt med kjæresten sin for din skyld, selv om hun også fortjener noe bedre enn en gutt som er utro mot henne. Ingen burde måtte oppleve det.

 

Mvh

Ungdomsredaksjonen, ung.no


Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell