Hopp til hovedinnholdet

Han vil at vi skal vente et år med å bli sammen

Jente 14 år
 

Spørsmål

Jeg er DRIT forelsket i en gutt som er 3 år eldre en meg. Han har ofte sakt at han elsker meg osv, men han sier det at jeg må vente til neste år før vi kan bli sammen! Hva må til for at jeg skal få han før det ?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

3 år kan være en ganske stor aldersforskjell akkurat i den alderen du er nå. Forskjellen mellom 14 og 17 blir fort stor ettersom det er så mye som skjer i den alderen. Man utvikler seg utrolig fort. Det er nok det han mener når han sier at du skal vente et år.

 

Hvis du får til å møte han eller vært noe sammen med han, så kanskje han innser at han vil være sammen med deg nå. Sørg for at dere får mer kontakt og at dere tilbringer mer tid sammen. Fortell han at du vil bli sammen med han etter hvert. Dere trenger ikke å ha det travelt med å bli sammen, men jeg skjønner at du synes det er mye å vente et år. Likevel må du respektere det han sier til deg om å vente, men du kan jo selvfølgelig prøve å vise han at det kan være greit å bli sammen tidligere. Kanskje kan dere snakke om det at du er 3 år yngre enn han, og snakke om eventuelle fordeler og ulemper med det. Spør han hvorfor han tenker at dere skal vente et år, og prøv å overbevise han om noe annet.

 

Mvh

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell