Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en dommer som er 5 år eldre

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei :). Dette er et ganske pinlig spørsmål egentlig... så jeg har lenge vurdert om jeg skal holde det for meg selv. Jeg har funnet ut at jeg synes en av dommerne i idretten jeg driver med er kjekk. Han er 5 år eldre og jeg er ganske sikker på at han er lite interresert i meg.. Han bor 30 min med bil unna meg og jeg skulle ønske jeg kunne blitt bedre kjent med han, men venninnene mine støtter meg ikke i "valget" og synes jeg bør holde avstand fra han (uten grunn). Jeg vil egentlig i første omgang bare bli kjent med han, men tørr ikke legge han til på facebook og tror ikke jeg har andre muligheter til å bli kjent med han enn facebook og etter kamper , men jeg vet heller ikke om han "vet" hvem jeg er selvom jeg egentlig er en sentral spiller med mye snakk rundt. Han spiller også på samme plass som meg.. men jeg trenger hjelp ! noen tips :) ? -xxx 15

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Venninnene dine støtter deg nok ikke i valget nettopp fordi han er 5 år eldre enn deg. Du er 15 og han er 20 år, og det er en veldig stor aldersforskjell akkurat i den alderen du er i nå.  Du kan se på det som at han er voksen og du er ungdom. Han er på et helt annet stadie i livet sitt enn du er, han vil andre ting med livet sitt, han vil andre ting i et forhold og han er nok enda mer moden enn det du er.

 

Jeg vil heller ikke anbefale at du tar så mye kontakt med han, ettersom det er store sjanser for at du enten blir såret eller brukt. Hvis du skal begynne å løpe etter han nå kommer det til å bli mye vanskeligere å komme over han senere.

 

Hvis du vil ta kontakt med han likevel, så skjønner du selv at det ikke er noen andre måter å gjøre det på enn å ta kontakt over facebook eller etter en kamp - som du sier. Det kommer ikke til å skje noe før du tar initiativ, så akkurat det er bare noe du må ta mot til deg og gjøre. Det er ingen andre måter dere kan få kontakt og bli kjent på.

 

Mvh

Ungdomsredaksjonen, ung.no


Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell