Hopp til hovedinnholdet

Gutt på 16 år. jeg er utrolig forelsket i ei 23 år

Gutt 16 år
 

Spørsmål

hei...jeg er en gutt på 16 år. jeg er utrolig forelsket i ei 23 år gammel jente. vi snakker ikke så mye sammen med sier hei og hade. hun henger mye sammen med søstera mi som er 24. jeg greier ikke konsentrere meg om noe annet en henne om dagene. jeg vet ikke hvordan jeg skal prøve å sjekke henne opp om jeg skal gjøre det på jobben henes (bensinstasjon) eller sammen med søstera mi (litt flaut å sjekke opp sammen med familien) eller sende en tekstmelding eller facebook melding. vurderer e-post meldinger men det kan bli flaut når jeg møter henne igjen. har nå funnet ut at forelskelse er den største følelesen man kan ha og at den kan vere god i perioder men også vond av og til. har nå vert syk noen dager men dagene har gått fort pga. har sittet å sett bilder av henne på facebook og prøvd å funnet gode sjekkereplikker dersom jeg tør å prøve meg. kan gjerne komme med noen sjekkereplikker du synest er bra og som du kanskje hadde falt for. og hva hadde du synest og gjert vist du var 23 og en 16 åring kom og sjekka deg opp. håper på raskt og positivt svar hilsen forelsket gutt.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!

 

Mange vil nok se på syv års aldersforskjell mellom en 16- og en 23-åring som mye. Jeg vet ikke med denne jenta, hvordan hun er og hvilke interesser hun har, men det kan nok være lurt å gå litt forsiktig fram. Til tross for at du selv ikke bryr deg om aldersforskjellen, eller ikke plages av dette, kan det oppstå hindringer som vanligvis ikke ville ha oppstått hvis det var snakk om en jevnaldrende. Hun er 23 år gammel og skal (/driver å) studere(r)/jobber, mens du går på videregående. Hvordan blir det når du skal henge sammen med hennes venner og motsatt? Har dere felles interesser, har dere felles ting dere er opptatt av og som dere kan snakke om?

 

Det viktigste for å finne ut om noen kan være litt interessert, er å bli kjent. Hils, smil, prøv å kom i snakk om helt vanlige ting når dere sees, skriv noe koselig under et av bildene hennes på facebook eller liknende. Det er viktig å ikke virke innpåsliten, så først bør man bli bedre kjent som venner. Underveis vil man da få et bedre inntrykk av om det vil være riktig å ta skrittet videre for å finne på noe sammen i helgen, gå på kino eller kafé. Du finner flere tips til flørting og hva man kan snakke om i artiklene under dette svaret.

 

Du får tenke litt over det jeg har nevnt - lykke til uansett hva du gjør :-)

 

 

Hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell