Hopp til hovedinnholdet

Forelska i ei på 26, men jeg er ukysset

Gutt 19 år
 

Spørsmål

Så, jeg har blitt skikkelig forelsket i ei på 25 (26 i november). Er selv 19 (20 i august). Så langt virker alt meget bra, hu virker interessert, og jeg _er_ interessert, tror jeg viser det selv. Har treftes mange ganger over en kopp kaffe eller lignende, lange samtaler på msn/facebook/sms osv. Så alt virker som om det går riktig vei. But then comes the problem. Har selv ikke så veldig mye erfaring når det kommer til slikt(er ukyssa, bare for å sette alt i perspektiv). Som sagt er jeg ikke eldre enn 19, men ganske så voksen av meg. Og hun glemmer forsåvidt til stadighet at jeg ikke er eldre enn 19... (Burde jeg ta det som et bra tegn?) Problemet er bare det at jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gå frem nå utover. Tror faktisk jeg har en viss sjangse på at det faktisk kan bli oss to, men da burde vel kanskje jeg vite litt hvordan jeg burde gå frem? Dette spørsmålet ble så absolutt ikke slik jeg hadde tenkt. Ble vel egentlig ikke noe spørsmål heller i den grunn.. Men jeg er relativt forvirra, som dere kanskje forstår. :o

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Nå er hun 6 år eldre enn deg, så først vil jeg bare si at jeg håper du har tenkt på alle hindrene og vanskene som kan komme med den store aldersforskjellen. Spesielt når det er jenta som er eldst, noe som er uvanlig.

 

Hvis denne jenta er 26 år, så er hun nok selv ganske erfaren når det gjelder både kyssing og sex. Jeg tror ikke det er noe du kan "lære" deg i forkant for å få det til å virke som om du er mer erfaren, akkurat det kommer hun nok til å merke at du ikke er uansett. Slike ting er ikke noe man kan øve seg på før man møter noen, og det kommer helt av seg selv. Jeg synes heller du skal satse på å fortelle henne at du er uerfaren, og satse på at hun synes det er greit. Det er bedre å vise at du er moden nok til å fortelle henne det. På den måten kan du også virke mer usikker på deg selv, med at du bare står fram med at du er ukyssa f.eks. Ikke si det som om du er flau over det, bare si det som et faktum. Det er bedre det enn at hun skal merke usikkerheten din akkurat i det dere skal kysse eller eventuelt gjøre noe mer etter hvert.

 

Hun vet jo at du er 6 år yngre enn henne, selv om hun sier at hun glemmer det av og til, og da må hun regne med at det kan være slike forskjeller mellom dere. Det er det som er problemet med å være sammen når det er så stor aldersforskjell: ofte har man ulike erfaringer, man vil forskjellige ting i et forhold, man vil forskjellige ting i livet og man er på ulike stadier i livet.

 

Mvh

Ungdomsredaksjonen, ung.no


Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell