Hopp til hovedinnholdet
Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei! Takk for svaret jeg har fått. Jeg har snakket med han og sagt hva han vil med mæ. Min mor liker ikke at vi snakker sammen, siden han er så mye eldre enn meg. Og da har han tatt ut i fra at mammaen min ikke liker at vi driver. og det er sant, men jeg mener at det ikke bør være opp til min mamma å bestemme det. Uansett så har han forandret seg litt, han tar kontakt bedre enn før og nu så virker han mer interessert i mæ. Og hver gang jeg sier at jeg skal slutte å snakke med han og kutte alt. blir jeg lei mæ, da føler jeg at det mangler noe hele tiden. Han er så hjelpsom mot mæ. jeg klarer ikke å dytte han unna slik. det må finnes en annet vei som jeg kan gjøre det på. Han er mye år eldre enn mæ ja, men jeg er fortsatt glad i han.. hva skal jeg gjøre? :(

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det var kjempe hyggelig at svaret var nyttig for deg. Siden alle som skriver inn her er helt anonyme er det umulig for meg å finne det første spørsmålet men jeg skal se om jeg kan gi deg et godt svar selv jeg ikke er sikker på jeg husker det tidligere spørsmålet ditt.

 

Ut i fra det du skriver høres det ut som om du ikke er helt enig med deg selv om hva du ønsker. Så lenge du er myndig kan ikke moren din ta valg på vegne av deg. Hun han sette grenser for hva hun finner seg i i hennes hus. Det høres ut som om hun er bekymret for deg og er redd for at du skal utsettes for noe vondt.

 

På den ene siden sier du ta du er veldig knyttet til ham og på den andre ber du om hjelp til å skyve ham bort på en pen måte. Kjærlighet er aldri enten eller . Et godt forhold kan han vonde opplevelser og et dårlig forhold kan ha gode øyeblikk. Det som er viktig er at du tar gode valg for deg i ditt liv. Er dette mannen du skal leve med resten av livet eller er det andre ting som er viktig for deg å få med deg. Du er ung og det er ikke uvanlig at forhold som man stater så ungt ikke varer livet ut. Er dette mannen i ditt liv bør det være plass til at du gjør dine ting, på din måte i ditt tempo.

 

Det er dessverre ingen lett eller god måte å gjøre det slutt med noen, men du må tenke på deg selv.

 

Lykke til!

 

Vennlig hilsen

Familiepsykologen,ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell